تنها 10 درصد از کفپوش لمینت در داخل مونتاژ می شود

1397-6-31

This is an example of a HTML caption with a link.

رئیس اتحادیه تزئینات داخلی ساختمان تهران:



رئیس اتحادیه تزئینات داخلی، بهروز میلانی

تنها 10 درصد از کفپوش لمینت در داخل مونتاژ می شود/ مسئولان درباره ممنوعیت ورود این کالا تجدیدنظر کنند


«بهروز میلانی» در خصوص تاثیر نرخ ارز بر قیمت این محصولات بیان کرد: با توجه به اینکه 70 درصد از کالاهای تزئینات داخلی ساختمان به صورت وارداتی است، نوسانات نرخ ارز تاثیر مستقیمی بر قیمت این محصولات دارد.

وی در ادامه افزود: تولیدات داخل نیز با توجه به این که مواد اولیه وارداتی است، با افزایش قیمت رو به رو بوده است.

رئیس اتحادیه تزئینات داخلی ساختمان تهران با اشاره به مشکلات بخش گمرک در خصوص ترخیص کالا عنوان کرد: کاغذدیواری جزو آن دسته از کالاهایی است که در گروه ۳ قرار گرفته و واردات آن با ارز ثانویه مجاز بوده ولی متاسفانه اکثر این کالاها از اردیبهشت ماه در گمرک اسیر بروکراسی اداری شده است.

وی در این باره عنوان کرد: اساسی ترین مشکل این تصمیم این بوده که پشت درهای بسته و بدون اخذ نظر از فعالان صنفی، اتحادیه و بازار اتخاذ شده است. در حال حاضر چهار شرکت تولید لمینت که مواد اولیه آن جز اقلام کالاهای وارداتی است در ایران تولید دارند که شرکت های تولیدی فوق همگی مونتاژکار بوده و در صورت داشتن مواد اولیه وارداتی و با حداکثر توان تولید می توانند حدود یک و نیم الی دو میلیون متر مربع تولید داشته باشند.

میلانی در ادامه افزود: در حالی که سال 95 حدود 5 میلیون متر مربع و سال 96 حدود 5/5 میلیون متر مربع به غیر از تولید داخل، واردات این محصول را نیز داشتیم و از آن جایی که این کالا در رده کالاهای لوکس نبوده و در رده اقلام کالای مصرف عمومی بوده، تولید داخل در نهایت می تواند 10 الی 15 درصد نیاز بازار را تامین کند.

وی در خصوص ممنوعیت ورود کفپوش لمینت و کمبود شدید و نیاز مبرم این کالا در ساختمان بیان کرد: با توجه به این موضوع که این کالا تولید داخلی ندارد و تنها در حدود 10 درصد از آن مونتاژ می شود و کلیه مواد اولیه آن از خارج کشور وارد می شود، به هیچ عنوان نیاز بازار ایران را پاسخگو نیست، لذا جهت جلوگیری از بیکاری جمع کثیری از قبیل واحدهای صنفی، فروشندگان، نصابان و رانندگان حمل و نقل این کالا که همگی دارای خانوار هستند و جلوگیری از واردات غیررسمی قاچاق و التهاب بازار و افزایش نرخ چند ده درصدی، بر اساس ادعاهای یک طرفه تولیدکنندگان و انجمن های وابسته، نهایتا اقتصاد کشور را دچار چالش و مشکلات متعددی در پی خواهد داشت، لذا از مسئولان محترم درخواست تجدید نظر درخصوص ممنوعیت این کالا را داریم.